ROM Prophet My Black Edition 2

Dopod 818 proDopod 818 proDopod 818 pro

New cooked ROM (by varanusvincent) available for prophet, with clean edition.
Woohoo!! i luv it :D Free Storage around 63 MB. Free Memory 29 MB. (Adobe Feature not installed at this case). But i got almost 67MB freestorage cool huh?
See screenshot above, combine with SPB Mobile Shell

Feature :

*OS 5.2.19701 Build 19701.1.1.0 (Thanks to Cloudyfa)
*NETCompactFramework 3.5
*SIM Manager 6.42
*ArcsoftMMS 5.0.31.16
*CommManager 2.1.4.0
*NetworkPlugin 1.0.29714.1
*NetworkWizard 1.0.29982.4
*RandomAccess
*Mode SMS
*WPA 2 Feature Support
*Bluetooth Print
*Bluetooth SAP
*Bluetooth FTP
*Pocket RAR
*Clear Temp
*PPC PimBackup 2.8
*WM 5torage
*Registry Editor
*Advanced Configuration Tools
*Adobe Reader LE 2.0 (Optional)
*Adobe Flash Lite (Optional)
*New design for Solitare .
*New Icon (made by me)
*Black Wait Cursor
*Enable Sound on Call. ( You can hear Music, while calling some one. )
*Some Surprize on Start Up
*6 Mb Page Pool

Download here uploaded by dioxda2

By |2018-08-22T20:37:28+00:00May 26th, 2008|Gadget| Comments

Comments

  1. Jo says:

    How ca i do this image theme?

  2. JOKERz says:

    cool huh? hehehehe :d
    contact me, i’ll tell you where.

  3. coiote says:

    Can you tell me where i can find that theme to?

  4. JOKERz says:

    contact me by email, i’ll tell you
    i don’t have rights to publish it here.

  5. cno says:

    Bro, saya uda download yang di atas. Pas saya sudah ganti ROM saya sama yang di atas. Kok beda ya… Boleh minta alamat link yang benarny gak…?

  6. JOKERz says:

    yang beda cuman skinnya aja.
    screenshot di atas tuh saya pake Spb Mobile Shell :)>-

  7. cno says:

    Spb Mobile Shell itu apa ya? Apa saya bisa pakai skin seperti itu?
    Sebelumny saya pakai ROM Cloudyfa jadi saya ini upgrade atau downgrade ya..?

  8. JOKERz says:

    Bisa aja.
    SPB Mobile Shell tu mirip kek StyleXP ato Windows Blind buat PC

  9. Mo says:

    Plz tel me How ca i do this image theme in this your blog^:)^^:)^^:)^^:)^^:)^

  10. JOKERz says:

    You like it?? :d
    Use SPB MObile SHell

  11. brull says:

    mas joker,
    kalau mau balik ke wm5 dari wm6 gimana caranya?

  12. JOKERz says:

    @brull: napa mo balik ke WM5? gw blom pernah coba sih. Tapi coba deh baca2 ini http://jokerz.web.id/blog/2008/05/09/stuck-at-bootloader/ mungkin itu bisa balikin ke WM5. Tapi resiko tanggung sendiri ya ;)